Site-ul nottara.ro foloseste cookies ca să îţi ofere o experienţă mai placută online. Informaţiile din cookies sunt anonime. Prin continuarea navigării ești de acord cu acest lucru. OK! Vreau detalii
 Acasă Repertoriu Program Public Artiști Publicații Tur virtual Despre noi

Termeni și condiții

TERMENI SI CONDITII

 

1. Conditii Generale

Utilizatorii site-ului www.nottara.ro isi pot comanda de pe acest site bilete la spectacolele de teatru si evenimente artistice si culturale, achizitia fiind supusa urmatorilor termeni si conditii:

 

Nottara.ro isi rezerva dreptul de a modifica in orice moment “Termenii si conditiile” fara o notificare prealabila.

 

Prin utilizarea site-ului www.nottara.ro, va exprimati consimtamantul, si va obligati in mod expres si neechivoc, sa respectati toate mentiunile acestui document. Aceste conditii se aplica si in cazul in care vizitatorul nu cumpara biletul direct de la nottara.ro, ci de la casieria institutiei situata in Bucuresti, B-dul Gheorghe Magheru nr. 20.

 

Cumparatorii biletelor sunt obligati sa respecte regulamentul stabilit pentru buna desfasurare a evenimentelor.

 

Continutul si software-ul de pe acest site sunt proprietatea Teatrului C.I. Nottara si sunt protejate de legile romane si internationale de copyright. Orice incercare frauduloasa de copiere/modificare/descarcare va fi pedepsita conform legilor in vigoare.

 

2. Achizitionarea de bilete online

O comanda online presupune efectuarea urmatorilor pasi:

 • Crearea unui cont din sectiunea ”Contul meu” 
 • Conectarea la ”Contul meu
 • alegerea spectacolului si a biletelor disponibile in functie de categoria de pret
 • efectuarea platii si introducerea datelor personale.
 • confirmarea plății efectuată către procesatorul de plăți euplatesc.ro și primirea tichetului pe adresa de e-mail.

 

Toate comenzile efectuate online sunt finale.  Anularea de catre utilizator a unei comenzi se poate realiza cu cel puțin 7 zile înainte de data reprezentației, prin transmiterea unei cereri în acest sens la adresa de e-mail bilete@nottara.ro ( ! se va preciza în mod obligatoriu adresa de e-mail de pe care s-a efectuat comanda).

 

3. Plati si facturare

Biletele comandate pot fi platite online cu ajutorul unui card de credit sau de debit valid. Comanda, implicit biletul/biletele, poate fi considerata valida numai dupa ce plata integrala a fost efectuata si receptionata.

Conform OUG 28/1999, articolul 2, litera F, pentru activitatile pentru care incasarile se realizeaza pe baza de bonuri cu valoare fixa tiparite conform legii - bilete de acces la spectacole si altele similare nu se elibereaza bon fiscal.

 

4. Procesarea si livrarea biletelor

Dupa confirmarea platii comanda va fi procesata, iar biletele vor fi trimise prin email.

 

5. Deterioare, pierdere, retiparire

Teatrul C.I. Nottara nu este raspunzator in cazul in care biletele sunt pierdute/furate/distruse sau doar deteriorate in orice fel, ulterior livrarii catre utilizatorul final. 

 

Clientilor nu le este recomandata transmiterea partiala sau totala, sub nici o forma, a imaginilor continand bilete achizitionate si in mod special a codurilor de bare prezente pe acestea. Teatrul Nottara nu este responabil de utilizarea unor copii ale respectivelor bilete pentru accesul in cadrul spectacolelor. Accesul la evenimente se face dupa principiul primului sosit. Primul bilet valid verificat la intrarea in locatia evenimentului va fi considerat autorizat. Alte bilete cu aceleasi date de identificare vor fi declarate invalide si accesul nu va fi permis.

 

6. Modificari, anulari, returnari, deficiente organizatorice

Biletele care nu au fost cumparate online sau fizic de la Teatrul C.I. Nottara nu vor fi rambursate.

 

Biletele achizitionate se ramburseaza doar in cazul anularii sau reprogramarii evenimentului pentru care au fost achizitionate.

 

In cazul spectacolelor gazduite, activitatea nottara.ro se rezuma strict la distributia de bilete, iar in privinta returnarii banilor aferenti biletelor achizitionate prin intermediul portalului, de la casierie sau de la parteneri, Teatrul C.I. Nottara nu are nici o responsabilitate.

 

Sumele incasate aferente biletelor vandute sunt trimise la intervale precise in conturile organizatorilor, conform acordurilor avute cu acestia, prin urmare, in cazul anularii unui eveniment, Teatrul C.I. Nottara poate face doar eforturi pentru a determina organizatorii de evenimente sa returneze banii cumparatorilor, neputand sa utilizeze alte cai exceptand caile legale. Sumele solicitate pentru ramburs de catre clienti, care nu se regasesc in conturile nottara.ro deoarece au fost deja transferate catre organizator, se supun exclusiv actiunilor acestuia. In cazul in care organizatorul nu returneaza sumele aferente comenzilor solicitate pentru returnare catre nottara.ro, actiunile legale initiate de catre cumparatori vor fi luate asupra organizatorului, nu asupra distribuitorului, in speta, nottara.ro.

 

In cazul anularii sau reprogramarii unui eveniment, contravaloarea biletelelor achizitionate prin mijloacele puse la dispozitie de nottara.ro, poate fi returnata dupa cum urmeaza :

 • Exclusiv la casieria institutiei de unde au fost achizitionate, in cazul biletelor fizice.
 • Detinatorii de bilete electronice vor primi suma platita deja pe bilete, prin aceeasi metoda utilizata pentru plata initiala.
 • Dupa returnare, biletele respective sunt invalidate automat. Teatrul Nottara isi mentine dreptul de a opera modificari minore de program si distributie.
 • In cazul anularii, amanarii sau modificarilor majore de program sau distributie, Nottara.ro isi rezerva dreptul de a informa cumparatorii de bilete in legatura cu aceste modificari. Aceasta informare se poate realiza electronic, prin e-mail sau telefonic, daca informatiile furnizate de cumparatori au fost corecte.

 

7. Revanzarea biletelor

Cumparatorului nu ii este permis sa vanda sau sa instraineze biletul cumparat de la Nottara.ro catre o terta parte in scopul obtinerii de avantaje materiale sau in scop promotional. Teatru C.I. Nottara poate refuza participarea detinatorilor unor astfel de bilete la eveniment sau poate evacua detinatorii unor asemenea bilete din locatia evenimentului.