Site-ul nottara.ro foloseste cookies ca să îţi ofere o experienţă mai placută online. Informaţiile din cookies sunt anonime. Prin continuarea navigării ești de acord cu acest lucru. OK! Vreau detalii
 Acasă  Repertoriu  Program  Public  Artiști  Publicații  Tur virtual  Despre noi

Știri


21 Februarie 2020
Vino la Conferințele
Pe 3 martie, între orele 9:30-13:00, la Teatrul Nottara din București, să-i întâlnești pe: Maia Morgenstern, Puya, Andreea Roșca, Raed Arafat, Liviu Mihaiu, Andrei Păunescu, Gabriel Diaconu. Intrarea este liberă! Oferă-ți șansa de a discuta cu oameni de valoare care te vor inspira să faci alegerile potrivite în viață! Rezervă loc!
03 Februarie 2020
Breaking news!
Sala George Constantin, sala mică a Teatrului Nottara, s-a dovedit neîncăpătoare pentru succesul extraordinar al spectacolului Cumetrele. De aceea, începând cu data de 13 februarie, Cumetrele se va muta la sala mare a teatrului, Sala Horia Lovinescu. O comedie spumoasă, actuală, plină de farmec, cu răsturnări spectaculoase de situație, cu dialoguri picante și situații… ca-n viață.
03 Ianuarie 2020
Magnificul deschide anul premierelor
Spectacolul Magnificul de Mihai Ispirescu, în regia lui Lucian Sabados, va avea primele reprezentații în 24 și 25 ianuarie, la 19.30, la Sala George Constantin. Premiera spectacolului va avea loc în 20 martie, ziua în care autorul textului, dramaturgul Mihai Ispirescu, va împlini 80 de ani.
07 Iunie 2016
Bilete online
De pe desktop, laptop, sau tabletă, de acasă sau din maşină, puteți să alegeți oricare din spectacolele noastre și să vă cumpărați bilete online,. Cum de unde? Exact din secțiunea "Contul meu", a site-ului nostru.Iar dacă nu vedeţi pe prima pagină spectacolul visat, sigur puteţi vedea toată oferta noastră (că-s multe, suntem harnici!). CLICK AICI