Site-ul nottara.ro foloseste cookies ca să îţi ofere o experienţă mai placută online. Informaţiile din cookies sunt anonime. Prin continuarea navigării ești de acord cu acest lucru. OK! Vreau detalii
 Acasă  Repertoriu  Program  Public  Artiști  Publicații  Tur virtual  Despre noi

Emilia Bebu

Emilia Bebu (n. 26 octombrie 1982) este absolventă a Universității Naționale de Artă Teatrală și Cinematografică I.L. Caragiale din București, secțiunea Actorie, clasa profesorului Gelu Colceag, a obținut ulterior și diploma de master, coordonată de același profesor.

 

A avut mai multe colaborări cu diverse teatre din București (Bulandra, Teatrul Act, Teatrul Studențesc Casandra), dar și cu Teatrul Maria Filotti din Brăila. A lucrat cu regizori apreciați ca Andrei Șerban (Lear(a)), Andreea, Vulpe (Platonov), Alexandru Tocilescu (Prietenii) sau Alexandru Darie (Ce păcat că-i curvă). A participat la multe workshop-uri, printre care Academia Itinerantă Andrei Șerban, și a obținut Premiul pentru cea mai bună actriță, promoția 2005, la Studioul de Teatru Casandra.

În zona de film a avut apariții în două scurtmetraje semnate de Ruxandra Ghițescu și Andreea Dobre și a avut câteva roluri mici și în seriale (Umbre, r. Igor Cobileanski, și Deschide Ochii, r. Iura Luncașu).