Site-ul nottara.ro foloseste cookies ca să îţi ofere o experienţă mai placută online. Informaţiile din cookies sunt anonime. Prin continuarea navigării ești de acord cu acest lucru. OK! Vreau detalii
 Acasă  Repertoriu  Program  Public  Artiști  Publicații  Tur virtual  Despre noi
Photo credit: Christian Kostyak

Carmen Lopăzan

Carmen Lopazan este actriță, improvizatoare și trainer. A absolvit UNATC I.L. Caragiale”, Secția „Arta actorului”. În prezent, este studentă la master, la Facutatea de Psihologie și Științe ale Educație din cadrul Universității „BabeșBolyai”, specializarea „Psihologia sănătății publice și clinice”.

Ca actriță, a colaborat cu Teatru Nottara, Teatrul de Comedie și Teatrul Național București. În trecut, a improvizat în trupele Comedypunctshow și Improvshow, iar în prezent, în Littleimpro.

Experiența sa în cinematografie include aparițiile în filmele Marți, după Crăciun, regia: Radu Muntean, Cealaltă Irina, regia: Andrei Grujnikzki, și în Camelia, regia: Marian Crișan. De asemenea, a făcut parte din distribuția serialului TV La urgență.

A apărut în numeroase reclame TV, promovând produse ale companilor Dove, Avon, Tnuva, Cosmote, Pate Bucegi, BRD, Diverta, Provident etc.

A dublat vocea multor personaje din filme de desene animate: Tutenstein, Totally spyes, W.I.T.C.H., Ever After High, Dădaca Prună, Steven Universe, ICarly etc.

Din 2012 face parte din proiectele de educație cinematografică din cadrul Asociației Macondo: CinemaEdu, CinEd și „Filme pentru liceeni”. Începînd cu 2004 participa ca trainer în diverse programe ce au ca scop dezvoltarea și educația copiiilor. Din 2015 conduce „Atelierele de teatru de improvizație” de la Școala Mea, iar din 2016, și „Atelierul de dramă”.

 

Prezentare actualizată în 2017