Site-ul nottara.ro foloseste cookies ca să îţi ofere o experienţă mai placută online. Informaţiile din cookies sunt anonime. Prin continuarea navigării ești de acord cu acest lucru. OK! Vreau detalii
 Acasă  Repertoriu  Program  Public  Artiști  Publicații  Tur virtual  Despre noi
Catrinel Dumitrescu, Eduard Epure, Ion Grosu şi Camelia Zorlescu în spectacolul

Eduard Epure

Mă numesc Epure. Eduard Epure. Mi se spune Edy.

În ce mă priveṣte, pot număra doisprezece ani de viaṭă ṣi ṣapte ani de actorie.

Am început cu filmul. In 2008 regizorul Cătălin Apostol m-a găsit potrivit, ca să  joc rolul unui copil surdo-mut, în pelicula sa Umilinṭa. Nu mi-a fost uṣor, fiindcă mie îmi place tare mult să vorbesc cu oamenii.

Apoi un regizor de teatru s-a gândit la mine ṣi aṣa am ajuns în 2009 să intru în rolul nepotului, din spectacolul Aniversarea. Ṣi aici am învăṭat multe, fiindcă joc alături de marii actori ai Teatrului Nottara. Ṣi nu puteam rămâne în urmă. De aceea ne-am putut bucura împreună de succesul de pe scena bucureṣteană, dar ṣi de la Barbican Centre din Londra, unde am fost în turneu, în 2011. Acolo mi-am exersat ṣi engleza.

În 2013 am jucat alături de prietenul meu, dl. Mircea Diaconu, într-un alt film, Doar cu buletinul la Paris. Regizorul Ṣerban Marinescu a ṣtiut că pot să mă fac ṣi copil al străzii, dacă o cere scenariul. Părinṭii mei nu s-au supărat, au fost cu mine la filmări (mama, adică).

Nici în 2015 nu m-am plictisit : l-am jucat pe Vladimir cel Mic, tot pe scena Nottara-ului, unde Adela Biṭică a pus în scenă piesa Casa cu ferestre spre câmp.

Dar să nu credeṭi că nu-mi place să mă joc ! Iar când am timp, fotbalul  e preferatul meu. Ṣi beatboxul.

Două filme ṣi două piese de teatru nu e tocmai rău, nu credeṭi? Ṣi e abia începutul.

Am să vă ṭin la curent cu ce urmează să mi se întâmple. Cum unde ? În viaṭa mea profesională.