Site-ul nottara.ro foloseste cookies ca să îţi ofere o experienţă mai placută online. Informaţiile din cookies sunt anonime. Prin continuarea navigării ești de acord cu acest lucru. OK! Vreau detalii
 Acasă  Repertoriu  Program  Public  Artiști  Publicații  Tur virtual  Despre noi
reprezentațiile până la 15 aprilie <b>fără comision</b> 22&nbsp;aprilie&nbsp;2020, ora 19:30, Sala <i>George Constantin</i> 23&nbsp;aprilie&nbsp;2020, ora 19:00, Sala <i>Horia Lovinescu</i> 23&nbsp;aprilie&nbsp;2020, ora 19:30, Sala <i>George Constantin</i> 24&nbsp;aprilie&nbsp;2020, ora 19:30, Sala <i>George Constantin</i> 25&nbsp;aprilie&nbsp;2020, ora 19:30, Sala <i>George Constantin</i> 26&nbsp;aprilie&nbsp;2020, ora 19:30, Sala <i>George Constantin</i> 29&nbsp;aprilie&nbsp;2020, ora 19:30, Sala <i>George Constantin</i> 30&nbsp;aprilie&nbsp;2020, ora 19:00, Sala <i>Horia Lovinescu</i> 30&nbsp;aprilie&nbsp;2020, ora 19:30, Sala <i>George Constantin</i>
Ilustratie

Teatrul Nottara anulează

reprezentațiile până la 15 aprilie
Teatrul Nottara, instituție de cultură aflată în subordinea Primăriei Capitalei, își suspendă reprezentațiile până la data de 15 aprilie 2020, alături de toate celelalte teatre și instituții de cultură aflate în administrarea PMB. Măsura a fost anunțată de Primarul Capitalei, [...]
Ilustratie

Ștefan Sileanu ne-a părăsit

Teatrul Nottara a pierdut un artist de o mare sensibilitate, una dintre cele mai romantice voci ale teatrului românesc. Actorul s-a stins din viață în urma unui infarct, în această dimineață de 28 martie, la vârsta de 80 de ani. Conform dorinței sale, trupul lui Ștefan Sileanu va fi incinerat, luni, așa cum a declarat fiica sa Ana-Maria Sileanu.
Ilustratie

Bilete online

fără comision
De pe desktop, laptop, sau tabletă, de acasă sau din maşină, puteți să alegeți oricare din spectacolele noastre și să vă cumpărați bilete online,. Cum de unde? Exact din secțiunea "Contul meu", a site-ului nostru.Iar dacă nu vedeţi pe prima pagină spectacolul visat, sigur puteţi vedea toată oferta noastră (că-s multe, suntem harnici!). CLICK AICI
Imagine din piesă

Vizitatorul

de Eric-Emmanuel Schmitt
Austriacul Freud a explicat partea întunecată a psihicului uman, rămânând în istoria culturii. Dar, în ascensiunea spre putere, naziștii nu voiau să ştie decât că e evreu. In noaptea ameninţătoare, psihanalistul primește un vizitator ciudat. Să fie Dumnezeu? Sau doar un alter ego... bizar?
George Constantin
22 aprilie 2020, 19:30
Imagine din piesă

Cum vă place

de William Shakespeare
Căutaţi uneori scăpare din lumea furios zgomotoasă, de azi? Poate iubirea si arta ar fi o soluţie. Şi o pădure fermecată, unde minciuna şi incultura suverană să dispară, iar valorile adevărate să fie restaurate. Dar minunile nu există decât în lumea fanteziei marelui Will. Şi pe scena Nottara.
Horia Lovinescu
23 aprilie 2020, 19:00
Imagine din piesă

Iona

de Marin Sorescu
Nu a dat ascultare Cuvântului lui Dumnezeu şi s-a trezit înghiţit de balenă. Şi ce faci când eşti nemaipomenit de singur? Încerci să scapi în imaginar, din prizonierat, gândind la soarta lumii, la viaţă şi la moarte. La libertate, în cele din urmă. Şi dacă scăparea e doar o altă captivitate în propria operă ?
George Constantin
23 aprilie 2020, 19:30
Imagine din piesă

Somnoroasa aventură

de Teodor Mazilu
Prostia şi ipocrizia – ingredientele esenţiale ale lumii construite de acest nonconformist autor satiric. Componente... mortale, le-am zice noi, dar vitale pentru personajele lui Mazilu, care regretă, cum spune dramaturgul, „că nu sunt destul de ticăloase, aşa cum ar dori să fie”. Ce actual!
George Constantin
24 aprilie 2020, 19:30
Imagine din piesă

Somnambulism

de Iaroslava Pulinovici
Ce-ţi rămâne să faci când descoperi că viaţa ta a fost o minciună şi atunci alegi să spui adevărul? Premiul pentru cel mai bun spectacol la FEST(in) pe Bulevard 2017 şi Premiul pentru cel mai bun actor, la Festivalul de Teatru Scurt Oradea, 2017. Nu rataţi întâlnirea cu premiaţii!
George Constantin
25 aprilie 2020, 19:30
Imagine din piesă

Metoda (Metoda Grönholm)

de Jordi Galcéran
Dacă nu aţi aflat cât de competitivă este piaţa muncii azi, veniţi la Nottara, ca să fiţi martorii luptei feroce pentru o poziţie bine plătită în lumea corporatistă. Un joc mortal, cu o tensiune a confruntării profesionale si umane, uneori greu de imaginat! Şi de suportat.
George Constantin
26 aprilie 2020, 19:30
Imagine din piesă

Praf de stele

de Norm Foster
Norm Foster declară că scrie despre oameni obişnuiţi. Ce nu spune cel mai jucat autor canadian e că privirea lui îi transformă în personaje şarmante. Actorii Teatrului Nottara, ghidaţi de regizorul Lucian Sabados, le conferă un aer romantic, dar şi comic. 1 bărbat + 3 femei. Cum o fi?
George Constantin
29 aprilie 2020, 19:30
Imagine din piesă

MOLIÈRE | ERÉILOM

după Jean-Baptiste Molière și Mihail Bulgakov
A jucat la Curtea Regelui Soare. Dar nicio protecţie primită nu l-a oprit să râdă de metehnele celor din jur. Şi a suportat consecinţele. S-a stins din viaţǎ, în scenă, la 51 de ani. Un dramaturg liber, prins în colivia ipocriziei aurite a sistemului: contemporanul nostru!
Horia Lovinescu
30 aprilie 2020, 19:00
Imagine din piesă

Martha și George

de Ileana Răducanu
Este o piesă potrivită pentru tineri, în primul rând pentru că află detalii inedite din viața unei personalități uimitoare, a unei feministe dinainte să se fi inventat mișcarea, a unei femei care și-a iubit țara și care a încercat prin toate resursele de care dispunea să facă orice îi stătea în putință să ajute și să ridice prin cultură nivelul celor din jurul său.
George Constantin
30 aprilie 2020, 19:30