Acasă  Repertoriu  Program  Public  Artiști  Publicații  Tur virtual  Despre noi
<b>fără comision</b> din Bucureşti ! <b>în vacanţă!</b> La Teatrul Dens! <b>în FNT 2018</b> <b>ABC (Italia)</b> <b>Teatrul din Vraţa (Bulgaria)</b> <b>BITEF (Serbia)</b> <b>Le Chat Foin (Franţa)</b> 25&nbsp;august&nbsp;2018, ora 19:30, Sala <i>George Constantin</i>
Ilustratie

Bilete online

fără comision
De pe desktop, laptop, sau tabletă, de acasă sau din maşină, puteți să alegeți oricare din spectacolele noastre și să vă cumpărați bilete online. Cum de unde? Exact din secțiunea "Contul meu", a site-ului nostru, cu care v-aţi împrietenit de ceva timp. Ṣi, chiar dacă nu vă zâmbeşte ca fetele noastre, site-ul vă livrează negreşit.
Ilustratie

FEST(in) pe Bulevard 2018

Cât ai clipi, trece vara. Bine-mi pare! Vine toamna, cu odoare. In septembrie, concentratul Laborator de Teatru Dens. In octombrie, FEST(in) pe Bulevard. I-am terminat programul: peste 35 de producţii, din 8 ţări. Preambulul său din primăvară, Planeta Shakespeare, a fost un succes. Recidivăm în toamnă! Mai jos, câţiva din invitaţii străini.
Ilustratie

Vom fi cei mai siguri

din Bucureşti !
În 2015 am aflat că trebuie să închidem teatrul, conform legii. Dar noi nu ne-am lăsat: după expertiza care a arătat că nu avem risc seismic de gradul I, am revenit la sediu şi am jucat. Iar acum ştim că vom începe consolidarea şi modernizarea teatrului. Din 2018, vom fi cei mai siguri şi (tot) cei mai buni, în tranziţie şi după!
Ilustratie

Cu un picior,

în vacanţă!
De fapt, doar cu un deget de la picior! Când alţii se scaldă în valurile mării, noi le pregătim o toamnă teatrală bogată. Repetăm la trei spectacole şi facem pregătiri pentru invitaţii români şi străni, de la FEST(in) pe Bulevard. Dar ne ocupăm şi de tot ce înseamnă începerea consolidării şi modernizării teatrului. Şi nu e uşor!
Ilustratie

Provocare maximă

La Teatrul Dens!
Ne face plăcere să vă anunţăm că, la originalul Laborator de Teatru Dens, iniţiat de Oleg Loevski şi ajuns la a 3-a ediţie la Teatrul Nottara, asistenţii români ai celor 4 regizori ruşi, care vor lucra pe piese de O. Kolosov, A.P. Cehov, A. Vampilov și N.V. Gogol, sunt: Bogdan Budeş, Vlad Ivanov şi Raluca Rădulescu. Vă invităm să le apreciaţi munca, în septembrie!
Ilustratie

Disputa

în FNT 2018
Da, urcăm şi în acest an pe scena Festivalului Naţional de Teatru! Cu diafanul şi enigmaticul spectacol Disputa de Pierre Marivaux. Poate trăi iubirea (de sine şi de alţii), fără ameninţarea trădării (ei sau a lui)? O temă de secol XVIII, foarte actuală în secolul XXI, prin viziunea regizorului Vlad Massaci şi propunerea plastică a Iulianei Vîlsan!
Ilustratie

Blackout

ABC (Italia)
În paşi de dans, Serena Marossi ni se adresează cu o întrebare tulburătoare pentru acest timp al tehnologiei invazive: ce ne-am face (noi, toţi, dar mai ales cei tineri), dacă dintr-odată nu am mai avea echipamentele de comunicare? Italienii Companiei ABC vin la Bucureşti pe 13.10. festinpebulevard.ro/ro/program.
Ilustratie

Zburând

Teatrul din Vraţa (Bulgaria)
O poveste din lumea plină de strălucire şi de furie a unei televiziuni din Rusia (dar putea fi de oriunde!) au ales artiştii bulgari, pentru a formula întrebările pe care şi le pune orice tânăr: ce este dragostea? cine suntem? Teatrul de Dramă şi Păpuşi vine la Bucureşti pe 18.10. festinpebulevard.ro/ro/program.
Ilustratie

Room for Revolution

BITEF (Serbia)
Îţi poţi oare pune întrebări despre existenţă, recurgând doar la mijloacele dansului? Da, poţi chestiona şi capitalismul, şi ideologiile seducătoare, şi autoamăgirea, prin limbajul elocvent al corpului. Cum fac sârbii Companiei de Dans BITEF, care vin la Bucureşti, pe 18.10. festinpebulevard.ro/ro/program.
Ilustratie

Cine sunt eu?

Le Chat Foin (Franţa)
Ce faci, când dorinţa sexuală prinde viaţă în trupul tău de adolescent, iar tu descoperi că eşti diferit de ceilalţi, că îţi plac băieţii? Cu povestea acestei căutări a identităţii vin în festival artiştii francezi, (aproape) direct de la marea întâlnire teatrală de la Avignon. La Bucureşti, pe 20.10. festinpebulevard.ro/ro/program.
Imagine din piesă

Thailanda

de Dimitris Kechaidis și Eleni Chaviara
Despre ce discută două femei trecute de prima tinereţe, când pun la cale o (imaginară şi eliberatoare) călătorie exotică? Despre bărbaţii din trecutul lor, desigur! Iar fiica uneia dintre ele este martora acestui spectacol jucat pe buza prăpastiei nervoase.
George Constantin
25 august 2018, 19:30
Imagine din piesă

Thailanda

de Dimitris Kechaidis și Eleni Chaviara
Despre ce discută două femei trecute de prima tinereţe, când pun la cale o (imaginară şi eliberatoare) călătorie exotică? Despre bărbaţii din trecutul lor, desigur! Iar fiica uneia dintre ele este martora acestui spectacol jucat pe buza prăpastiei nervoase.
George Constantin
26 august 2018, 19:30